2015

Vorig jaar maakte ik deze wishlist en het leek mij leuk dat dit jaar weer te doen. Hierbij dus een gedeelte van mijn verlanglijstje voor de aankomende feestdagen en natuurlijk voor mijn verjaardag :-)

Het Skinny Six-kookboek van Chicks Love Food: Ik volg Chicks Love Food nu al een tijdje en toen ik zag dat ze een nieuw kookboek uit brachten heb ik het meteen opgeschreven voor mijn verlanglijstje. Ik ben benieuwd naar de nieuwe recepten!

Het nieuwe album A head full of dreams van Coldplay: Ik was zo blij toen ik het hoorde! 4 december komt het nieuwe album van Coldplay uit! Dit cadeau staat zeker weten bovenaan mijn verlanglijstje. En ik denk dat ik al weet van wie ik hem ga krijgen, zonder dat ik het hoef te vragen :p

Kerstschaaltjes van de H&M Home collectie: Toen ik in het boekje bladerde van de H&M (die komt altijd binnen voor mijn huisgenoot maar ik kijk er altijd in :p) zag ik dat ze ook een leuke Home collectie hebben, inclusief kerst thema. Ik zag deze wit met rode schaaltjes. Handig, leuk en gezellig voor de feestdagen. Mocht ik ze niet cadeau krijgen dan koop ik ze alsnog voor mezelf.

DVD serie Homeland seizoen 4: Ik dacht dat Homeland na seizoen 3 afgelopen was, maar toen ik een paar maanden geleden met een vriendin sprak over deze serie zei ze dat seizoen 5 op tv te zien was. Ik was verbaasd. Hoe heb ik dat kunnen missen? In ieder geval, het voordeel is dat seizoen 4 inmiddels al op DVD uit is zodat ik hem nu op mijn verlanglijstje kan zetten.

Sokken: Ik koop zelden sokken. Het is een soort van traditie geworden dat iedereen aan Sinterklaas sokken vraagt. En laat ik nu net nieuwe sokken nodig hebben. Het liefst met van die leuke printjes :-)

Boek De Kindertrein van Christina Baker Kline: Dit is een boek dat ik al langer wil hebben, alleen was ie een tijdje geleden nog niet vertaald. Toevallig kwam ik de vertaalde versie tegen dus krijgt het boek meteen een plekje op mijn wishlist.

Nivea body lotion: Deze gewone body lotion van Nivea gebruik ik het liefst.

Het nieuwe album 25 van Adele: Eindelijk heeft Adele weer een nieuw album uitgebracht. Ik was al fan van haar vorige albums dus dit nieuwe album mag zeker niet ontbreken in mijn collectie.

Boek Sneeuwval van Tess Gerritsen: Het volgende deel in de Rizzoli & Isles serie dat ik nog niet gelezen heb. Het kost een tientje en is dus ideaal om te vragen voor het ‘kleine’ surprise lijstje.

Dit was een grote greep uit de cadeau’s die ik op mijn verlanglijstje heb staan. Aangezien Sinterklaas, mijn verjaardag en kerstmis in één maand vallen zal er nog wel meer bij komen. Als iemand nog tips heeft dan hoor ik het graag!

Liefs,
Michelle

Advertenties